Volledig scherm
PREMIUM
Doelman Bart Tinus met zoontje en Jesse Dibbets met zijn ouders. Troost na de verloren wedstrijd en dat degradatie een feit is. © Jan Verhoeven

Uithuilen en weer doorgaan voor OJC

AMATEURVOETBALDe emoties liepen afgelopen zondag hoog op bij een aantal OJC’ers. Zo ook bij Jesse Dibbets en Melvin van Gestel.

Van een hagelwit strand aan de Mexicaanse kust naar een doodstille kleedkamer op Sportpark de Groote Wielen. Het overkwam Jesse Dibbets (25) afgelopen weekeinde. Hij miste de eerste drie nacompetitieduels door zijn vakantie, kwam zondag terug om als een speer naar Rosmalen te rijden. Daar wachtte het allesbeslissende finaleduel met Hoogland (2-3).

  1. Achilles Veen zakt verder weg op ranglijst na nederlaag
    zaterdag hoofdklasse a

    Achilles Veen zakt verder weg op ranglijst na nederlaag

    Achilles Veen trok zaterdag vol goede moed naar Woerden. De 4-0 zege van vorige week tegen Zwaluwen had veel vertrouwen gegeven. Maar tegen Sportlust’46 leden de Veeners weer aan een oude kwaal: wel kansen creëren maar niet scoren. De thuisclub deed het beter en zodoende stond er aan de eindstreep een 3-1 score op het bord. Door de nederlaag in Woerden zakt de ploeg van John Karelse drie plaatsen naar de elfde plaats.