Volledig scherm
Ruud Verstegen in het shirt van Volkel

Volkel wint bij 400ste wedstrijd van Ruud Verstegen

Zondag 3D (z2)Het was een zondagmiddag die Ruud Verstegen niet snel zal vergeten. De speler van Volkel speelde zijn 400ste wedstrijd in het eerste van de club. Zijn jubileumwedstrijd werd met 3-1 gewonnen. 

Volkel - MULO 3-1 (2-0) 10. Bram van der Locht 1-0, 40. Bram van der Locht 2-0, 51. 2-1, 84. Luuk van den Elzen 3-1.

Moment van de wedstrijd: Luuk van den Elzen die de doeltrap van Tomek Kuijpers à la Bergkamp aanneemt, een keer laat stuiten en vervolgens over de keeper van MULO heen lobt. ,,Dat was een fenomenaal doelpunt”, stelde Volkel-oefenmeester Tom van Dalen.

Bijzonderheid van de wedstrijd: Volkel-speler Ruud Verstegen speelde vandaag zijn 400ste wedstrijd.

Margriet - Schijndel 0-3 (0-1). 6. Tjeerd Pijnenburg 0-1, 77. Tijn Niemeyer 0-2, 88. Kaj de Visser 0-3.

Moment van de wedstrijd: Voor Margriet-trainer Mark Strik was dat het eindsignaal. ,,Hoewel het dezelfde jongens waren waarmee we donderdag aantraden tegen Heeswijk, stond er vandaag een heel ander team op het veld. Het was een schim”, stelde hij.

Schijndel-keeper Timo de Louwere hield zijn ploeg na rust op de been met twee puike reddingen. ,,Iedereen verdient een compliment. We hebben van begin tot eind als collectief gespeeld”, aldus een trotse Schijndel-coach Henry van Alebeek.

Bijzonderheid van de wedstrijd: De 0-3 bij Margriet betekende voor Schijndel alweer de vierde competitiezege op rij. Bovendien gaat de ploeg riant aan de leiding in de tweede periode, met zestien punten uit zes gespeelde duels. 

Excellent - FC Schadewijk 3-2 (0-1)

Moment van de wedstrijd: de rode kaart van FC Schadewijk-spits Benjamin Duah. ,,Hij pakt twee keer geel en binnen tien minuten ligt de wedstrijd in de prullenbak”, stelde FC Schadewijk-assistent Dicky van den Akker. ,,Gewoon een domper”

Bijzonderheid van de wedstrijd: beide doelpunten van FC Schadewijk werden gescoord uit penalty’s door handsbalsituaties in de zestien. Danny Laukes was tweemaal trefzeker.

Ulysses - Avanti’31 SV 0-5 (0-2). 6. Said Ali Hoessein 0-1, 40. Geert van Heeswijk 0-2, 51. Said Ali Hoessein 0-3, 69. Geert van Heeswijk 0-4, 82. Luke Veroude 0-5.

Bijzonderheid van de wedstrijd: Ulysses-trainer Sander Janssen was niet te spreken over zijn ploeg. ,,We hebben elkaar vandaag letterlijk en figuurlijk laten verzuipen”, stelde hij.

Avanti’31-coach Henry van Wanrooij genoot van de drive waarmee zijn ploeg speelde. ,,We hebben het goed gedaan. Bovendien hebben we prima zaken gedaan op de ranglijst.”

Bijzonderheid van de wedstrijd: De 0-5 zege die Avanti boekte op hekkensluiter Ulysses, werd meteen de grootste competitiezege tot nu toe.