Volledig scherm
FC Tilburg op archiefbeeld © Beeld Werkt

Vierde ronde districtsbeker Zuid 1: Tilburgse derby, kraker Achilles Veen

districtsbeker zuid1De vierde ronde van de districtsbeker (Zuid 1) staat dinsdagavond op het programma. Een week later dan gepland: vorige week werd door de sneeuwval het hele bekerprogramma afgelast. 

Diverse Brabantse ploegen maken nog kans om aan het einde van het seizoen de trofee de lucht in te tillen. Wat in het oog springt is het duel tussen Were Di en FC Tilburg. Een stadsderby tussen een vierdeklasser en een eersteklasser, met een plaatsje bij de laatste zestien op het spel. Daarnaast treft zaterdag hoofdklasser Achilles Veen zondag hoofdklasser Nuenen. Schijndel - MVC’19 is het laatste duel in de vierde ronde van de districtsbeker Zuid 2. 

Programma dinsdag 29 januari:

West

Serooskerke - Dongen 2
MOC’17 - Terneuzense Boys
Philippine - Alblasserdam
VVGZ - SSV’65
Kloetinge - Victoria’03
JEKA - Halsteren (zaterdag)
Roosendaal - RBC

Oost

Reusel Sport/CoTrans - Unitas Gorinchem
Gilze - SVW
Arkel - GJS
Were Di - FC Tilburg
Achilles Veen - Nuenen
RKSV Heeze - Oirschot Vooruit
SCG’18 - LRC
Waspik - Tivoli

Zuid 2

Schijndel - MVC’19

  1. Van den Noort verliest vier doelpunten door uit competitie nemen SC Hoge Vucht, Be-Ready koploper af
    AMATEURVOETBAL

    Van den Noort verliest vier doelpunten door uit competitie nemen SC Hoge Vucht, Be-Ready koploper af

    De KNVB heeft vrijdag besloten om alle teams van SC Hoge Vucht uit de competitie te halen. Daardoor gaat het topscorersklassement van het Brabants Dagblad ook op de schop. Be-Ready-spits Robin van den Noort levert door het besluit van de bond vier doelpunten in. De ingrijpende straf voor Hoge Vught is volgens de voetbalbond gepast omdat zij niet verwachten dat de club op korte termijn zal veranderen. De Bredase vereniging heeft een maand de tijd om beroep aan te tekenen. Tijdens dit eventuele hoger beroep zal de straf niet worden opgeschort.