Volledig scherm
Op 4, 5, en 6 mei vindt Animal Event plaats in de Beekse Bergen. © Animal Event

Van kattencafé tot honden-escaperoom: Animal Event bij de Beekse Bergen

HILVARENBEEK -  Een high five van een rat of sudoku spelen met je konijn. Tijdens Animal Event op 4, 5 en 6 mei is het Event Center van de Beekse Bergen gevuld met  bijzondere workshops, dierenshows en demonstraties. 

Vernieuwing is waar het om draait bij het jaarlijkse dierenfestival. Zo is er bij deze editie een kattencafé, leren konijnen high fives geven tijdens een demonstratie en kunnen eigenaren van cavia's na een workshop samen met hun huisdieren denkspellen doen. Hondenliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de survivalrun voor honden.

Ook de inrichting is aangepast. De nieuwe Promenade verbindt de vijf zones van het festival. In Dorp, Park, Strand, Eiland en Bos kunnen de bezoekers meedoen aan workshops en kijken naar dierenshows. Daarnaast zijn er dit jaar talloze  nieuwe activiteiten, zoals een escaperoom voor hondeneigenaren en hun viervoeters.

Naast oude bekenden, zoals Wolfgang Lauenburger en zijn honden, zijn er ook nieuwe gezichten te zien. Zo geeft paardentrainster Melié Philippot een show en hebben Britt en Richard van het YouTube kanaal DierenpraatTV een eigen stand. 

Hieronder een terugblik op de voorgaande editie. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wooninitiatief Benjamin in Diessen krijgt cheque van ANWB voor rolstoelbus, ‘Want mobiel zijn brengt geluk’

    Wooninitia­tief Benjamin in Diessen krijgt cheque van ANWB voor rolstoel­bus, ‘Want mobiel zijn brengt geluk’

    DIESSEN - Stichting Benjamin uit Diessen heeft vrijdag een cheque van 10.000 euro ontvangen van de ANWB. Het geld is bedoeld voor de aanschaf van een rolstoelbus voor complex De Nieuwe Eenhoorn, waar naast Benjamin ook dorpscoöperatie Wij-Wel een plekje krijgt. Stichting Benjamin kreeg de cheque nadat het als winnaar was gekozen in de campagne Samen in Actie van het ANWB-fonds.

Tilburg e.o.