Volledig scherm
De bus voor de nachtsafari in de Beekse Bergen. © Nico Snels/BD

Winterdroom in Beekse Bergen geopend met eerste nachtsafari

HILVARENBEEK - Met de eerste nachtsafari werd vrijdagavond het nieuwe evenement Winterdroom van de Beekse Bergen geopend. Een bus vol genodigden reed door het donkere park op zoek naar de wilde dieren. Na diverse zeldzame hertensoorten gespot te hebben, dook plotseling een jachtluipaard op. ,,Wauw, kijk eens hoe mooi."

Nog tot half januari kunnen bezoekers dagelijks tot 20.00 uur in het park terecht. Naast de speciale bustour is er een fraai verlichte wandelsafari en ook de boot vaart rond. Diverse stallen zijn eveneens toegankelijk voor het publiek. 

Lichtshow

Verder zijn er allerlei activiteiten op het Kongoplein en in het Afrikadorp. Iedere dag wordt afgesloten met een lichtspektakelshow.      

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wooninitiatief Benjamin in Diessen krijgt cheque van ANWB voor rolstoelbus, ‘Want mobiel zijn brengt geluk’

    Wooninitia­tief Benjamin in Diessen krijgt cheque van ANWB voor rolstoel­bus, ‘Want mobiel zijn brengt geluk’

    DIESSEN - Stichting Benjamin uit Diessen heeft vrijdag een cheque van 10.000 euro ontvangen van de ANWB. Het geld is bedoeld voor de aanschaf van een rolstoelbus voor complex De Nieuwe Eenhoorn, waar naast Benjamin ook dorpscoöperatie Wij-Wel een plekje krijgt. Stichting Benjamin kreeg de cheque nadat het als winnaar was gekozen in de campagne Samen in Actie van het ANWB-fonds.

Tilburg e.o.