Volledig scherm
PREMIUM
Basisschool Berkeloo is de enige van de drie scholen in Berkel-Enschot die geen problemen heeft met ruimte of instroom van leerlingen. © Rudolf Robben

Berkel-Enschotse basisscholen vrezen een aannamestop: 'Dit voelt niet goed'

BERKEL-ENSCHOT - Berkel-Enschot groeit. En dat heeft een opvallend neveneffect: de drie basisscholen die het dorp rijk is, barsten uit hun voegen.

De drie basisscholen in Berkel-Enschot hielden de afgelopen weken hun open dagen voor nieuwe leerlingen. Maar of deze na de zomer terecht kunnen op de Caeciliaschool of Rennevoirt is de vraag: de scholen kampen met ruimtetekort om de leerlingen een plek te kunnen geven. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Netflix-baron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Net­flix-ba­ron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    TILBURG - Twee Nederlandse drugsverdachten hebben begin dit jaar in een hotel in Córdoba een geheime ontmoeting gehad met de Spaanse drugsbaron José Bugallo, beter bekend als Sito Miñanco. Eén van hen is Martin G., een autohandelaar die oorspronkelijk uit Tilburg komt, weet het Brabants Dagblad. G. en twee andere Brabanders horen volgens de politie bij een criminele Nederlandse bende die op grote schaal drugs verhandelt in Spanje.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.