Volledig scherm
Rabobank geldautomaat in Berkel-Enschot door stof buiten gebruik © Rudolf Robben

Geldautomaat in Berkel-Enschot dicht door storende zandwind van straatbouw

BERKEL-ENSCHOT - De Rabobank-geldautomaat op winkelcentrum Eikenbosch in Berkel-Enschot is sinds maandag buiten gebruik. De automaat is door de bank uitgeschakeld na diverse storingen vanwege zand dat er van de nabijgelegen wegwerkzaamheden in waait.

,,Door de werkzaamheden aan de weg in combinatie met de langdurige droogte hebben we te maken met veel stof. Dat dringt in de automaat waardoor deze een storing krijgt. Dat hebben we al enkele weken, maar het werd nu alleen maar erger. Vandaar dat we nu kiezen voor uitschakelen", aldus een woordvoerster van de bank. 

De bank hoopt de automaat weer snel in te schakelen, maar is daarbij afhankelijk van het weer en de vorderingen van de wegwerkzaamheden.

Volledig scherm
Geldautomaat Rabobank vanwege stof door nabij uitgevoerde wegwerkzaamheden buiten gebruik © Rudolf Robben
  1. ChristenUnie na onrust in Eindhoven en Tilburg: 'Wij kiezen voor de roetveegpiet’

    Christen­Unie na onrust in Eindhoven en Tilburg: 'Wij kiezen voor de roetveeg­piet’

    EINDHOVEN/TILBURG - Als het aan ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers ligt, omarmt Nederland de roetveegpiet. ,,Die heeft alles in zich om de Piet van ons allemaal te worden’', schrijft de voorman van de kleinste coalitiepartij in de Tweede Kamer op Facebook. ,,Deze Piet is de triomf van de polder. Hij heeft z’n roetvegen te danken aan een traditioneel element van het Sinterklaas-verhaal: de schoorsteen.’'

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.