Volledig scherm
In de tuin van Ons Koningsoord wordt 24 juni een open-luchtmis gehouden. © Rudolf Robben

Openluchtmis bij feestelijke aftrap bouw dorpshart Berkel-Enschot

BERKEL-ENSCHOT - In het weekend van 22 juni vinden er in Berkel-Enschot op vrijdag en zondag speciale activiteiten plaats om de start van de bouw van het nieuwe dorpshart en omliggende woningen te vieren. 

Op vrijdagmiddag is er voor genodigden een officieel programma met acrobatiek en een speciaal Koningsoordlied. Op zondag 24 juni  is er om 11.00 uur is er een openluchtmis in de tuin van het voormalige klooster Koningsoord. Deze gezinsviering wordt opgeluisterd door Kinderkoor Eigenwijs en Jongerenkoor Pippijn. 

Tevens is het de terugkom-viering voor communicanten. Een feestelijke viering, zeker ook vanwege de geboortedag van Johannes de Doper. Bezoekers die zondag naar de viering komen, moeten wel hun eigen (klap)stoel meenemen.

  1. Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Netflix-baron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Net­flix-ba­ron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    TILBURG - Twee Nederlandse drugsverdachten hebben begin dit jaar in een hotel in Córdoba een geheime ontmoeting gehad met de Spaanse drugsbaron José Bugallo, beter bekend als Sito Miñanco. Eén van hen is Martin G., een autohandelaar die oorspronkelijk uit Tilburg komt, weet het Brabants Dagblad. G. en twee andere Brabanders horen volgens de politie bij een criminele Nederlandse bende die op grote schaal drugs verhandelt in Spanje.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.