Volledig scherm
In de tuin van Ons Koningsoord wordt 24 juni een open-luchtmis gehouden. © Rudolf Robben

Openluchtmis bij feestelijke aftrap bouw dorpshart Berkel-Enschot

BERKEL-ENSCHOT - In het weekend van 22 juni vinden er in Berkel-Enschot op vrijdag en zondag speciale activiteiten plaats om de start van de bouw van het nieuwe dorpshart en omliggende woningen te vieren. 

Op vrijdagmiddag is er voor genodigden een officieel programma met acrobatiek en een speciaal Koningsoordlied. Op zondag 24 juni  is er om 11.00 uur is er een openluchtmis in de tuin van het voormalige klooster Koningsoord. Deze gezinsviering wordt opgeluisterd door Kinderkoor Eigenwijs en Jongerenkoor Pippijn. 

Tevens is het de terugkom-viering voor communicanten. Een feestelijke viering, zeker ook vanwege de geboortedag van Johannes de Doper. Bezoekers die zondag naar de viering komen, moeten wel hun eigen (klap)stoel meenemen.

  1. Bewoners Perosiflat staan middernacht opnieuw voor falende elektrische deur: 'WonenBreburg laat ons in de steek'
    Video

    Bewoners Perosiflat staan midder­nacht opnieuw voor falende elektri­sche deur: 'WonenBre­burg laat ons in de steek'

    TILBURG - ,,Dit is schandalig, ik voel me in de steek gelaten door de verhuurder." Dagelijks staan de bewoners van de Perosiflat aan de Perosistraat in Tilburg buiten hun deur, die vaak niet opengaat met hun elektrische sleutel. Saddik Ourahou (30) stond zaterdagnacht om 00.30 uur wéér een half uur voor een dichte deur van de Perosiflat in Tilburg. De elektrische sloten doen het al een half jaar niet goed, maar WonenBreburg lijkt de bewoners niet snel te helpen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.