Volledig scherm
In de tuin van Ons Koningsoord wordt 24 juni een open-luchtmis gehouden. © Rudolf Robben

Openluchtmis bij feestelijke aftrap bouw dorpshart Berkel-Enschot

BERKEL-ENSCHOT - In het weekend van 22 juni vinden er in Berkel-Enschot op vrijdag en zondag speciale activiteiten plaats om de start van de bouw van het nieuwe dorpshart en omliggende woningen te vieren. 

Op vrijdagmiddag is er voor genodigden een officieel programma met acrobatiek en een speciaal Koningsoordlied. Op zondag 24 juni  is er om 11.00 uur is er een openluchtmis in de tuin van het voormalige klooster Koningsoord. Deze gezinsviering wordt opgeluisterd door Kinderkoor Eigenwijs en Jongerenkoor Pippijn. 

Tevens is het de terugkom-viering voor communicanten. Een feestelijke viering, zeker ook vanwege de geboortedag van Johannes de Doper. Bezoekers die zondag naar de viering komen, moeten wel hun eigen (klap)stoel meenemen.

  1. ChristenUnie na onrust in Eindhoven en Tilburg: 'Wij kiezen voor de roetveegpiet’

    Christen­Unie na onrust in Eindhoven en Tilburg: 'Wij kiezen voor de roetveeg­piet’

    EINDHOVEN/TILBURG - Als het aan ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers ligt, omarmt Nederland de roetveegpiet. ,,Die heeft alles in zich om de Piet van ons allemaal te worden’', schrijft de voorman van de kleinste coalitiepartij in de Tweede Kamer op Facebook. ,,Deze Piet is de triomf van de polder. Hij heeft z’n roetvegen te danken aan een traditioneel element van het Sinterklaas-verhaal: de schoorsteen.’'

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.