Volledig scherm
Speciaalbiertje in de hand, voetjes in het water en genieten van de sfeer. © Rob Aarts

VIDEO: 'Echt genieten', op het (bier)paviljoen van Best Kept Secret

HILVARENBEEK – Veel bezoekers grepen er vorig jaar op mis. Daarom is de bar op het water op Best Kept Secret 2017 terug van weggeweest. Speciaalbiertje in de hand, voetjes in het water en genieten van de sfeer.

,,Een paradijs”, noemt Sanne (40) het. Samen met beste vriendin Rigt en hun mannen probeert de Rotterdamse onder woorden te brengen wat Best Kept Secret voor haar betekent. Dat blijkt moeilijker dan gedacht: ,,Het is zo mooi allemaal. Anders ook. Jong tot oud, iedereen met een lach op zijn gezicht. Dat doet ons goed.”

Al telt het viertal vooral af naar de shows die later op de dag plaatsvinden, zo geeft ze eerlijk toe. Die van de band Her bijvoorbeeld. ,,Twee jonge mannen van 19, maar zó goed. Die zijn echt goed.” Toch dient dat optreden vooral als een voorafje voor de afsluitende show van Arcade Fire. Want daarvoor zijn ze tenslotte speciaal naar Hilvarenbeek afgereisd.

,,Arcade Fire is het geluid van een generatie. Net als Radiohead dat zondag is trouwens. In de jaren ’90 had je eerst de grunge met Nirvana, later kwamen Pearl Jam en Oasis. Maar dit was toen allebei helemaal nieuw. En dat brengt herinneringen naar boven. Herinneringen die je nooit meer vergeet. Dat is zo bijzonder. Wat wil je nog meer?”

Tilburg e.o.