Deze foto van wethouder en oud-voorzitter Jan van den Heuvel van Koninklijke Sophia's Vereeniging is te zien in het Museum 40-45 aan de Dr. van Kesselstraat in Loon op Zand.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze foto van wethouder en oud-voorzitter Jan van den Heuvel van Koninklijke Sophia's Vereeniging is te zien in het Museum 40-45 aan de Dr. van Kesselstraat in Loon op Zand. © Nico Snels/BD - Collectie Oorlogsmuseum 1940-45

Sophia's Vereeniging eert oud-voorzitter Jan van den Heuvel op Bevrijdingsconcert

Bevrijding 75 jaarLOON OP ZAND - Sophia's Vereeniging uit Loon op Zand viert zondag 10 november muzikaal 75 jaar bevrijding in de Concertzaal in Tilburg. Een postuum eerbetoon ook aan oud-voorzitter en wethouder Jan van den Heuvel.  

  1. Van een dans komt een kus

    Van een dans komt een kus

    KAATSHEUVEL - Het mag dan misschien 63 jaar geleden zijn, Ton en Jeanne van Gastel herinneren zich de datum van 27 juni 1957 nog als de dag van gisteren. Ze zijn allebei aanwezig op een verjaardag bij gemeenschappelijke vrienden. Laat op de avond, als Jeanne door Ton ten dans wordt gevraagd, slaat de vonk over. Bij het afscheid wordt er voor het eerst gekust. Beiden zijn dan achttien jaar oud. Drie jaar later geven ze elkaar het jawoord; op 3 september 1960 voor de wet, een week later voor de kerk.

Tilburg e.o.