Karin Karamat Ali kookt deze dagen graag een extra portie voor gasten van Resto VanHarte die dat wel kunnen gebruiken.
Volledig scherm
PREMIUM
Karin Karamat Ali kookt deze dagen graag een extra portie voor gasten van Resto VanHarte die dat wel kunnen gebruiken. © Pix4Profs / Joris Buijs

Dansles geven mag nu niet, koken wel: dus kookt Karin gratis voor een ander. ‘Geweldig!’

TILBURG - Een portie extra koken voor een gast van Resto VanHarte. Thuiskok Karin Karamat Ali doet het graag. ,,Mensen zijn er echt heel blij mee, daar sta je niet bij stil.” Dit keer maakt ze roti met kip, voor Jan en zijn vrouw.

Het is 17 uur en boven het kookeiland van Karin Karamat Ali hangen heerlijke geuren. Terwijl ze in de pannen roert, de eieren pelt, de rijst bereidt en de spitskool roerbakt, houdt ze de klok goed in de gaten. Er staat vandaag roti met kip op het menu. ,,Ik wil het graag om zes uur bij de mensen bezorgen, warm. Zodat ze het meteen kunnen opeten.”

  1. Als je niet in je eentje een monumentale villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er
    PREMIUM

    Als je niet in je eentje een monumenta­le villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er

    TILBURG - Stel: je kickt op marmeren vloeren en schouwen. Je wordt warm van kozijnen met rijke kuiven en meerkleurig gedecoreerde deuren. Friezen langs het plafond met grotesken en dolfijnen en lambrisering met guirlandes maken je dolenthousiast. Kortom, barok is helemaal je ding. Hollen dan naar Koningshoeven, de straat in Tilburg waar de villa te koop staat die dat allemaal heeft.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.