Medewerkers van hotel Central met letters achter de ramen van het gebouw aan de Markt om  zorgmedewerkers en vrijwilligers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis te bedanken.
Volledig scherm
Medewerkers van hotel Central met letters achter de ramen van het gebouw aan de Markt om zorgmedewerkers en vrijwilligers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis te bedanken. © Henk van Esch

Hotel Central bedankt zorgmedewerkers en vrijwilligers van JBZ: ‘Onze beurt om voor hen te zorgen’

DEN BOSCH - ,,De zorg heeft het zwaar te voortduren. Het is nu onze beurt om eens voor hen te zorgen.’’ Dat zegt Karin Rademaker, directeur van het in Den Bosch gevestigde Golden Tulip Hotel Central. Zij biedt zorgverleners hotelarrangementen aan. ,,Om hen de rust te gunnen die zij verdienen.’’ 

Zorgmedewerkers en vrijwilligers van het  Bossche ziekenhuis kregen afgelopen donderdag 5500 vouchers voor een traktatie als het bedrijf vanaf 1 juni is heropend. Dinsdag is de verloting van elf hotelovernachtingen. Dat gebeurt tijdens een zogenaamd webinar met optreden van Trijntje Oosterhuis om de zorgmedewerkers en vrijwilligers een hart onder de riem te steken. 

  1. Groepje Orthenaren bij het spoor fel gekant tegen aanleg tunnel, gang naar de rechter dreigt

    Groepje Orthenaren bij het spoor fel gekant tegen aanleg tunnel, gang naar de rechter dreigt

    DEN BOSCH- Zwaar teleurgesteld en geen enkel argument deugt. Een groepje van zes Orthenaren verenigd in het Petit comité Orthen legt zich niet neer bij de afsluiting van de omstreden spoorovergang in hun buurt. De zes dreigen met een rechtsgang als de Bossche gemeenteraad op 9 juni kiest voor de aanleg van een tunnel voor fietsers en voetgangers en het definitief sluiten van de overgang. Dat heeft het comité de gemeenteraad laten weten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch