Met de nieuwe slogan O' wat ben je mooi worden toeristen ook ten tijde van corona in Oisterwijk verwelkomd
Volledig scherm
Met de nieuwe slogan O' wat ben je mooi worden toeristen ook ten tijde van corona in Oisterwijk verwelkomd © Toon Sanders

Oisterwijk verwelkomt toeristen alweer: ‘Perspectief voor vakantieparken’

OISTERWIJK - ‘Je kunt weer slapen onder de sterren in Oisterwijk’. Met die woorden verwelkomt toeristisch Oisterwijk de gasten die na de uitbraak van corona weer aan het terugkeren zijn.

Vier vakantieparken hangen donderdag ‘welkomstspandoeken’ op. Het gaat om Vakantiepark De Reebok, Streekpark Klein Oisterwijk, minicamping en paardenstation De Lindehoef in Moergestel en het cluster van campings aan de Logt in Oisterwijk (Anne Marie Hoeve, De Gerrithoeve en Het Kruispunt).  

Citymarketeer Piet Duizer gaat donderdagmiddag een ouder echtpaar, vaste gasten op De Reebok, onthalen op cadeaucheques. 

Perspectief voor recreatie

Volgens Duizer schetste de persconferentie van het kabinet woensdag ook perspectief voor de recreatieondernemers. Op 1 juli mogen de wc's en douches op campings weer open. ,,Maar de mensen die nu komen hebben hun eigen sanitaire voorzieningen.”

Citymarketing, centrummanagement en buitengebiedmanagement Oisterwijk hebben tijdens de coronacrisis een nieuwe campagne gelanceerd om Oisterwijk op de kaart te houden. De slogan luidt O’ wat ben je mooi

O' wat ben je mooi, de nieuwe campagne om Oisterwijk op de kaart te zetten
Volledig scherm
O' wat ben je mooi, de nieuwe campagne om Oisterwijk op de kaart te zetten © Centrummanagement en buitengebiedmanagement Oisterwijk
  1. Als je niet in je eentje een monumentale villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er
    PREMIUM

    Als je niet in je eentje een monumenta­le villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er

    TILBURG - Stel: je kickt op marmeren vloeren en schouwen. Je wordt warm van kozijnen met rijke kuiven en meerkleurig gedecoreerde deuren. Friezen langs het plafond met grotesken en dolfijnen en lambrisering met guirlandes maken je dolenthousiast. Kortom, barok is helemaal je ding. Hollen dan naar Koningshoeven, de straat in Tilburg waar de villa te koop staat die dat allemaal heeft.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.