Volledig scherm
© Getty Images

Steun voor Waalwijkse voedselbank in coronatijd

WAALWIJK -  Ladies’ Circle De Leest heeft 2.500 euro gestort in het Corona-Noodfonds voor de Waalwijkse voedselbank De Rijglaars. Het geld is opgebracht door de verkoop van bosjes tulpen.

De voedselbank ondersteunt wekelijks ruim 120 gezinnen uit de gemeente Waalwijk. Door de coronacrisis zullen mogelijk meer mensen voor hulp aankloppen. 

In verband met deze onzekere tijden heeft Lionsclub Waalwijk het initiatief genomen voor het opzetten van een Corona-Noodfonds. Ladies’Circle De Leest steunt de actie. Ze kochten tulpen in via Pluukz. Met deze online pluktuin krijgen Nederlandse kwekers een steuntje in de rug. Zo steunt Ladies’Circle De Leest meerdere goede doelen.

  1. Ooit fraaie polder als ‘lillukste stukske Brabant’
    PREMIUM

    Ooit fraaie polder als ‘lillukste stukske Brabant’

    WAALWIJK - Waspik krijgt wellicht een betere haven. Als het tenminste eerst nieuw industrieterrein slikt. Want anders is er volgens het Waalwijkse gemeentebestuur te weinig geld. Waspik wacht zo een sigaar uit eigen ‘dozen’. Die het dorp zelf betaalt door eigen leefbaarheid te verkopen. Zo is het gegaan met al die ‘dozen’ boven de A59. De ooit fraaie polder dingt nu mee naar de prijs voor ‘lillukste stukske Brabant’.