Dany de Rijck en Frans Timmers hebben een cheque van 30.284 euro gekregen van de mountainbikers die een benefiet voor De Kiosk in Loop op Zand op touw hebben gezet
Volledig scherm
PREMIUM
Dany de Rijck en Frans Timmers hebben een cheque van 30.284 euro gekregen van de mountainbikers die een benefiet voor De Kiosk in Loop op Zand op touw hebben gezet © Jeroen Punt

Zelfs ‘Coronapatiënt Nul’ trapt erop los voor De Kiosk: 30.284 euro naar ‘huiskamer van Loon op Zand’

VIDEOLOON OP ZAND - Café De Kiosk in Loon op Zand heeft het extra zwaar door corona. Maar het dorp recht zijn rug voor de kasteleins. Zelfs de eerste coronapatiënt van Nederland klimt voor ze op de fiets. Opbrengst van de benefiet aan het eind van de dag: 30.284 euro.

Is het vandaag Rondje voor de Kiosk of Tour de Frans in Loon op Zand? Het mag allebei van Frans Timmers. Confetti, door burgemeester Hanne van Aart de lucht in geschoten, dwarrelt nog neer als de kastelein van De Kiosk zich nog wat beduusd toont. Vet gesponsord gaan 17 mountainbikers zich deze zaterdagmiddag voor zijn horecazaak in het zweet trappen - de duinen in het vizier.

  1. Als je niet in je eentje een monumentale villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er
    PREMIUM

    Als je niet in je eentje een monumenta­le villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er

    TILBURG - Stel: je kickt op marmeren vloeren en schouwen. Je wordt warm van kozijnen met rijke kuiven en meerkleurig gedecoreerde deuren. Friezen langs het plafond met grotesken en dolfijnen en lambrisering met guirlandes maken je dolenthousiast. Kortom, barok is helemaal je ding. Hollen dan naar Koningshoeven, de straat in Tilburg waar de villa te koop staat die dat allemaal heeft.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.