Volledig scherm
PREMIUM
Ton Rombouts en zijn opvolger Jack Mikkers. © BD

Blunder OM: 'Wat mij betreft is de strafzaak tegen de bronnen nu kapot'

Het OM mag zijn fout dan hebben toegegeven, zonder gevolgen blijft de misser in de Bossche burgemeestersaffaire mogelijk niet. 'Wat mij betreft is de strafzaak tegen de bronnen nu kapot'.

En nu? Een eenvoudige vraag, van twee woorden. Maar het vinden van een antwoord zal het Openbaar Ministerie in Oost-Brabant de komende tijd nog best even bezighouden. Hoe verder met de zaak tegen twee mannen die verdacht worden over de vertrouwelijke burgemeestersbenoeming in Den Bosch te hebben gelekt? Ex-wethouder Jos van Son en gemeenteraadslid Sjef van Creij moeten zich binnenkort voor de rechter verantwoorden. Vrijdag meldde het OM de gevolgen van de misser met de belgegevens voor hun strafzaak te onderzoeken.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zevende 'Galaxy Classics Party' in 'Willem Twee' Den Bosch  weer uitverkocht
    PREMIUM

    Zevende 'Galaxy Classics Party' in 'Willem Twee' Den Bosch weer uitver­kocht

    DEN BOSCH - ,,Het is nog als bijna veertig jaar geleden. De vrouwen vooral op de dansvloer en mannen die langs de kant naar ons kijken. Daarom hebben we die van ons maar thuisgelaten." Vriendinnen Anita Marijnissen (59), Jacqueline Saladin (55) uit Den Bosch en Jacqueline van Lokven (49) uit Empel hebben zaterdagavond zin om te swingen op de soul- en discomuziek van Chic, Earth Wind & Fire, James Brown, Donna Summer, Whitney Houston e.a. tijdens de 'Galaxy Classics Party' bij Willem Twee in Den Bosch.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.