Volledig scherm
Nederland, Den Bosch, afscheidsinterview met burgemeester Ton Rombouts © copyright Marc Bolsius

Brabanders nemen afscheid van Rombouts: Beste Ton...

DEN BOSCH - Burgemeester Ton Rombouts neemt zaterdag afscheid van zijn geliefde stad Den Bosch. Na een ambtsperiode van 21 jaar is het tijd om afscheid te nemen van de burgervader. Hieronder een selectie van binnengekomen reacties. Stuur ook een persoonlijke boodschap via de website van het Brabants Dagblad.

Beste Ton,
Wij, Henk vd Bosch en Wil vd Bosch-Van Iersel willen u en uw dierbaren het beste toewensen voor de toekomst. U was een gouden burgemeester, zoals ieder met goede en slechte tijden. U hebt ons en mijn overige broers en zussen ten tijde van uw burgemeesterschap in Boxtel een goede dienst bewezen door onze broer Bart de deur te wijzen. Hij noemde zich directeur sociale zaken maar voelde zich ver verheven boven zijn familie, dat konden wij geen sociaal werker noemen. Tot slot het gaat u verder goed en graag tot schrijfs. Met vriendelijke groet, Henk en Wil vd Bosch-Hintham.

Beste Ton,
Dank voor 21 jaar burgemeesterschap van ’s-Hertogenbosch. Ik wens u voor nu en de toekomst alle goeds. Met vriendelijke groet, Hans Moerman.

Beste Ton,
Ik heb nog een mooie ‘herennering’ van een aantal jaar geleden. Met ‘une carnaval’ bij palace royal lekker slap te staan ouwehoeren met je. Het was leuk om je daar te ontmoeten. Je was een burgervader die ook tussen de mensen stond. BEDANKT! Ik wens je nog vele mooie en gezonde jaren toe met je gezin. Een tevreden echte Bossche Paula v/d Broek.

Beste Ton,
Beste burgemeester, oprechte dank voor alles wat U in de afgelopen jaren betekend heeft voor onze mooie stad en de inwoners van deze fijne plek op aarde. Uw inzet heeft een substantiële bijdrage geleverd aan de leefbaarheid van ’s-Hertogenbosch en omgeving. Ik hoop dat u kunt gaan genieten van een welverdiend pensioen. Overigens hoop ik U nog vaak te gaan ontmoeten bij de vele activiteiten in de stad. René Kok, Rosmalen.

Beste Ton,
Je kunt het nooit voor iedereen goed doen. Maar ik heb DB onder uw leiding zien groeien, tot de stad die u zelf ook zo kwalificeert: stijl, historie, cultureel. Zou uw laatste daad kunnen zijn: een advies betreffende brillensmaak aan uw opvolger? Kunnen we stijl in het rijtje houden…het gaat u goed! René den Otter.

Beste Ton,
Je hebt onze stad nog meer op de kaart gezet. Een stad om van te houden en te koesteren. Bedankt voor je inzet! Ada Meeuwsen.

Beste Ton,
Bedankt dat je al die jaren onze stad hebt willen sturen. Je was voor velen een bron van inspiratie en met name aan 2016 zullen wij ons lang herinneren. Peter van Spaandonk.