Volledig scherm
© copyright Marc Bolsius

Verbazing bij Sjef van Creij (55) na arrestatie oud-wethouder Van Son: 'Ik ben sprakeloos'

DEN BOSCH – Gemeenteraadslid Sjef van Creij (55) heeft met grote verbazing kennisgenomen van het nieuws dat oud-wethouder Jos van Son is opgepakt in het onderzoek naar het burgemeesterslek in Den Bosch. Net als Van Creij wordt de 64-jarige Van Son verdacht van het lekken van vertrouwelijke informatie naar het Brabants Dagblad. ,,Dit overvalt mij enorm.”

  1. Lek in de raad harder aangepakt: 'Irritatie bij bestuurlijke elite is opgelopen'

    Lek in de raad harder aangepakt: 'Irritatie bij bestuurlij­ke elite is opgelopen'

    ‘Heb je al eens aan een Amsterdamse wethouder gedacht? Die tip op een Haagse borrel leidde uiteindelijk tot een mooie primeur. De nieuwe burgemeester van Nijmegen werd Guusje ter Horst, kon mijn krant melden. Waarom ik die tip kreeg? Ach, het primeurtje werd me gegund door de fractiemedewerker en kwaad kon het niet, dat de nieuwe burgemeester uitlekte via de krant. Eigenlijk was dat wel gebruikelijk.
  2. Zo beleefde Sjef van Creij zijn arrestatie na het 'burgemeesterslek': 'Erger behandeld dan een grote crimineel'

    Zo beleefde Sjef van Creij zijn arrestatie na het 'burgemees­ter­slek': 'Erger behandeld dan een grote crimineel'

    DEN BOSCH/ROSMALEN - Gemeenteraadslid Sjef van Creij wordt bijna letterlijk van zijn bed gelicht op dinsdag 29 augustus. De garagehouder, Prins Josephus I tijdens het Rosmalens carnaval, wordt ervan verdacht het burgemeesterslek in Den Bosch te zijn. Van Creij (55) zit drie dagen in een hok en voelt zich behandeld als een zware crimineel. Een monoloog uit de kerstbijlage van het Brabants Dagblad.
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement