Volledig scherm
Carnavalswagen weggehaald uit schuur Etten-Leur, teruggevonden in sloot. Foto Alexander Vingerhoeds © Alexander Vingerhoeds

Carnavalswagen weggehaald uit schuur, teruggevonden in sloot

ETTEN-LEUR - 'We liggen op koers nar 't end' was het thema van de wagen van CV Wittegeiut uit Etten-Leur, maar een deel van het eerbetoon aan Nar Wimmuhkuh nam een afslag eerder. Maandagochtend werd de bijwagen teruggevonden in een sloot aan de Hoevenseweg.

Volgens Valerie Mathijsen, ontwerpster bij de club, is het ding na de optocht van zondag weggehaald uit hun schuur. De bijwagen met narrenkoppen is bijna onherkenbaar beschadigd. 

Deelname aan de optocht in Kielegat, waar Wittegeiut vanmiddag meerijdt, komt niet in gevaar. 

,,We kunnen volgens mij wel zonder dit wagentje. Maar als we daar tijd voor hebben, zullen we hem wel eerst uit de sloot moeten gaan halen.''

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zuidelijk Toneel betrokken 
bij publiciteitsstunt rond gestolen Picasso
    PREMIUM

    Zuidelijk Toneel betrokken bij publici­teits­stunt rond gestolen Picasso

    TILBURG/ANTWERPEN - Overvallen door hun eigen publiciteitsstunt zijn ze, de makers van het Antwerpse theatercollectief Berlin. Contacten met de pers zijn tijdelijk stilgelegd. Ook Het Zuidelijk Toneel , coproducent van de voorstelling die volgend jaar in Tilburg zijn Nederlandse première beleeft, verwijst naar de korte door Berlin gegeven verklaring. ‘We willen eerst praten met de betrokkenen. Binnen enkele dagen geven we meer duiding’, schrijft Berlin op zijn website.