Volledig scherm
Carnavalswagen weggehaald uit schuur Etten-Leur, teruggevonden in sloot. Foto Alexander Vingerhoeds © Alexander Vingerhoeds

Carnavalswagen weggehaald uit schuur, teruggevonden in sloot

ETTEN-LEUR - 'We liggen op koers nar 't end' was het thema van de wagen van CV Wittegeiut uit Etten-Leur, maar een deel van het eerbetoon aan Nar Wimmuhkuh nam een afslag eerder. Maandagochtend werd de bijwagen teruggevonden in een sloot aan de Hoevenseweg.

Volgens Valerie Mathijsen, ontwerpster bij de club, is het ding na de optocht van zondag weggehaald uit hun schuur. De bijwagen met narrenkoppen is bijna onherkenbaar beschadigd. 

Deelname aan de optocht in Kielegat, waar Wittegeiut vanmiddag meerijdt, komt niet in gevaar. 

,,We kunnen volgens mij wel zonder dit wagentje. Maar als we daar tijd voor hebben, zullen we hem wel eerst uit de sloot moeten gaan halen.''

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Operatierobot hersenstamkanker binnen, dankzij nagellakheld Tijn

    Operatiero­bot hersenstam­kan­ker binnen, dankzij nagellak­held Tijn

    EINDHOVEN - Een machine voor de behandeling van hersenstamkanker bij kinderen komt naar Nederland mede dankzij de overleden Tijn Kolsteren uit Hapert. De 6-jarige jongen, die een landelijke bekendheid werd door zijn nagellakactie bij 3FM's Serious Request in Breda, haalde met een tweede nagellakactie van Stichting Semmy meer dan een miljoen euro op. Daarmee wordt het apparaat aangeschaft, meldt de stichting op haar website.