Volledig scherm
Het Peeënrijk heeft een nieuwe Prins Carnaval! Prins Andreo LX, in de persoon van Frank Snijders. © De Peeënstekers

Frank Snijders prins van Dongen, Tinus Dun Irste van Gilze

DONGEN/GILZE - In het Dongense Peeënrijk treedt de 37-jarige Frank Snijders als prins aan, te weten: Prins Andreo LX. 

Snijders is in het dagelijkse leven leerkracht van groep 3 en 4 in Loon op Zand. Het carnaval zit in zijn genen. Sinds 2010 zit hij in de Raad van Elf en was de laatste jaren voorzitter van de stichting. 

Dringersgat (Gilze)

Volledig scherm
Prins Tinus dun Irste (Tinus Swolfs) is voor de zevende keer prins van Dringersgat. Op de foto met zijn hofhouding: Adjudant Kevin, Nar Fred, Pirke de Veldwachter en Hofdames Nienke en Janita. © De Leuttappers

In Dringersgat (Gilze) staat Prins Tinus Dun Irste voor de zevende keer aan het roer. In het dagelijkse leven is Martien Swolfs inkoper bij Van Der Valk en 49 jaar jong. En voor de tweede keer staat Kevin Coremans hem weer als Adjudant terzijde.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 'Als je relatie wilt redden, hoe kan dat dan zonder contact?'
    PREMIUM

    'Als je relatie wilt redden, hoe kan dat dan zonder contact?'

    MOLENSCHOT - ,,Het is buitengewoon irritant dat u niet te stoppen bent." De politierechter is niet mild over het gedrag van B. de B.. Ondanks dat de 66-jarige man uit Molenschot een paar keer is aangesproken door buurtagenten, blijft hij zijn ex-vriendin in Rijen bestoken met dreigende, soms ook smekende, appjes, mailtjes, berichten en rijdt hij langs haar huis. ,,Ze manipuleert iedereen. Het zijn allemaal leugens."

Tilburg e.o.