Volledig scherm
Prins Driek van Krabberdonk met de jeugdhoogheden © BOXimages.nl

Prins Driek regeert over Krabberdonk

SINT- MICHIELSGESTEL - Bij de elfde KUL heeft Krabberdonk kunnen kennismaken met de nieuwe Prins Carnaval. In een sfeervolle tot 'huiskamer' aangepaste zaal bij Boer Goossens kwam Dirk van Uden zaterdagavond naar voren als Prins Driek.

 In zijn niet-carnavaleske leven is Van Uden makelaar. In zijn eerste optreden als Prins Carnaval moest hij het op de eerste avond voor publiek doen zonder zijn eveneens nieuw benoemde Adjudant Don Juan (Juan Almeida Van den Dungen). Wel hadden beiden in de zaal via een groot scherm via Facetime contact. Als motto hanteert Prins Driek 'Krabberdonk Swingt de pan uit'. Evenals zijn voorgangers sinds 2005 weet de nieuwe vorst zich vergezeld door een charmante Raad van Elf, bestaande uit louter vrouwen. Bij de jeugd zijn Prins Nik met zijn Prinses Maud de regeerders over Krabberdonk. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bij Dierenwelzijncentrum In 't Veld is de vakantie al lang begonnen
    PREMIUM
    Zomer vol zorg

    Bij Dierenwel­zijn­cen­trum In 't Veld is de vakantie al lang begonnen

    HAAREN - Het toegangshekje van Dierenwelzijncentrum In 't Veld zwaait geregeld open. Baasjes die hun huisdieren brengen. ,,Luna kwispelde met haar staart", merkt Sabrina Grim uit Den Bosch op. ,,Denk dat de hond de geur herkende. Wij gaan op vakantie. Luna logeert in Haaren. Voor haar ook een uitstapje. Luna is een echte 'buitenhond'; kan hier op de weiden om de hokken rennen en spelen. Ze kreeg het even moeilijk bij het afscheid, maar zag onze hond net met een verzorger vrolijk naar binnen lopen."

Boxtel e.o.