Volledig scherm
PREMIUM
De eerstverantwoordelijke wethouders (van links naar rechts) De Ridder, Hendrickx en Lahlah luisteren naar de bijdrage van Frans Vriens (50PLUS). © Robin Utrecht/ANP

Chroom-6 debat in Tilburg achter de rug: wat rest is de kater

ANALYSETILBURG - Het raadsdebat voor de regeling voor slachtoffers van de Tilburgse chroom-6 affaire liep uit op een teleurstelling. Zo is een unieke kans gemist om weer gezamenlijk vooruit te kijken.

Het had zo mooi kunnen zijn: een snelle en ruimhartige regeling voor de slachtoffers van de Tilburgse chroom-6 affaire. Hoe tragisch en pijnlijk die ook is: burgemeester Weterings en zijn wethouders hebben het gemeentelijk falen ruiterlijk erkend en serieus getracht een pakket maatregelen op te stellen dat het leed recht doet.

  1. Willem II - Ajax is al uitverkocht; Willem II - Fortuna bijna

    Willem II - Ajax is al uitver­kocht; Willem II - Fortuna bijna

    Ook bij de eerstvolgende thuiswedstrijd verwacht Willem II een vol stadion; dat is op zaterdag 30 maart (18.30 uur) tegen Fortuna Sittard. Voor dat duel zijn nog enkele honderden kaartjes beschikbaar. De Tricolores zijn na een moeizame seizoensstart inmiddels behoorlijk op dreef. Ze bereikten de bekerfinale en zijn na de uitzege bij Feyenoord (2-3) in het linkerrijtje van de eredivisie beland. Daardoor strijdt de ploeg van Adrie Koster op twee fronten voor een ticket voor Europees voetbal.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.