Volledig scherm
‘Doodziek van chroom-6’; spandoek op de volle publieke tribune. © foto Joris Buijs/Beeld werkt

Onderzoek chroom-6 Tilburg vertraagd

TILBURG - Het onderzoek naar de chroom-6 kwestie in Tilburg heeft vertraging opgelopen. Het is in september niet klaar, zoals de afspraak was met de gemeente. 

De onafhankelijke onderzoekscommissie chroom 6 Tilburg heeft de gemeente daarover geinformeerd. Het bijeenbrengen en bestuderen van relevante informatie vraagt meer tijd dan oorspronkelijk voorzien.

De onderzoekscommissie gaat nu met het met RIVM in overleg om te kijken in welke fase van het onderzoek nog tijdwinst behaald kan worden zodat het eventuele oponthoud zo minimaal mogelijk is. De commissie 'vindt het van het grootste belang dat betrokkenen zo snel mogelijk antwoorden krijgen op hun vragen'. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bewoners Perosiflat staan middernacht opnieuw voor falende elektrische deur: 'WonenBreburg laat ons in de steek'
    Video

    Bewoners Perosiflat staan midder­nacht opnieuw voor falende elektri­sche deur: 'WonenBre­burg laat ons in de steek'

    TILBURG - ,,Dit is schandalig, ik voel me in de steek gelaten door de verhuurder." Dagelijks staan de bewoners van de Perosiflat aan de Perosistraat in Tilburg buiten hun deur, die vaak niet opengaat met hun elektrische sleutel. Saddik Ourahou (30) stond zaterdagnacht om 00.30 uur wéér een half uur voor een dichte deur van de Perosiflat in Tilburg. De elektrische sloten doen het al een half jaar niet goed, maar WonenBreburg lijkt de bewoners niet snel te helpen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.