Volledig scherm
‘Doodziek van chroom-6’; spandoek op de volle publieke tribune. © foto Joris Buijs/Beeld werkt

Onderzoek chroom-6 Tilburg vertraagd

TILBURG - Het onderzoek naar de chroom-6 kwestie in Tilburg heeft vertraging opgelopen. Het is in september niet klaar, zoals de afspraak was met de gemeente. 

De onafhankelijke onderzoekscommissie chroom 6 Tilburg heeft de gemeente daarover geinformeerd. Het bijeenbrengen en bestuderen van relevante informatie vraagt meer tijd dan oorspronkelijk voorzien.

De onderzoekscommissie gaat nu met het met RIVM in overleg om te kijken in welke fase van het onderzoek nog tijdwinst behaald kan worden zodat het eventuele oponthoud zo minimaal mogelijk is. De commissie 'vindt het van het grootste belang dat betrokkenen zo snel mogelijk antwoorden krijgen op hun vragen'. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Netflix-baron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Net­flix-ba­ron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    TILBURG - Twee Nederlandse drugsverdachten hebben begin dit jaar in een hotel in Córdoba een geheime ontmoeting gehad met de Spaanse drugsbaron José Bugallo, beter bekend als Sito Miñanco. Eén van hen is Martin G., een autohandelaar die oorspronkelijk uit Tilburg komt, weet het Brabants Dagblad. G. en twee andere Brabanders horen volgens de politie bij een criminele Nederlandse bende die op grote schaal drugs verhandelt in Spanje.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.