Slachtoffers chroom-6 zijn niet tevreden over schadevergoeding van 7000 euro: ‘We rekenen op meer dan 10.000 euro'

VIDEOTILBURG -  Slachtoffers van chroom-6 die in het verleden werkten bij reïntegratieproject tROM  in Tilburg zijn niet tevreden met het schadebedrag van 7.000 euro. ,,Wij zijn steeds uitgegaan van een bedrag van 10.000 euro of meer", zegt Natascha van de Put. ,,Ik weet wat de verwachtingen zijn. Hier gaan we niet mee akkoord. We komen morgen bij elkaar en dan zullen we zien wat we gaan doen.”  

Van de Put was werkzaam bij tROM waar werklozen treinen moesten schuren om hun uitkering te te behouden.  De slachtoffers gaan ook inspreken bij de gemeenteraad.  Van de Put vindt het nu te vroeg om  over juridische stappen te praten.

  1. Willem II - Ajax is al uitverkocht; Willem II - Fortuna bijna

    Willem II - Ajax is al uitver­kocht; Willem II - Fortuna bijna

    Ook bij de eerstvolgende thuiswedstrijd verwacht Willem II een vol stadion; dat is op zaterdag 30 maart (18.30 uur) tegen Fortuna Sittard. Voor dat duel zijn nog enkele honderden kaartjes beschikbaar. De Tricolores zijn na een moeizame seizoensstart inmiddels behoorlijk op dreef. Ze bereikten de bekerfinale en zijn na de uitzege bij Feyenoord (2-3) in het linkerrijtje van de eredivisie beland. Daardoor strijdt de ploeg van Adrie Koster op twee fronten voor een ticket voor Europees voetbal.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.