Volledig scherm
Logo © AD Clubhelden

Clubheld Rob van Beurden (Sv BLC) voert klassement voorlopig aan

De verkiezing van Clubhelden is weer in volle gang en de volgende tussenstand is weer binnen. Rob van Beurden (Sv BLC) gaat met 272 stemmen aan kop in het klassement. Op de voet gevolgd door Annie Kraaykamp (FC Engelen) met 252 punten.

Francois van Hoof (S.S.S.T) completeert het podium met 183 punten. Tiny Heijmans (Nooit Gedacht) staat op een vierde plek met 178 punten.

Vrijwilligers worden vaak ondergewaardeerd, maar zijn onmisbaar in het verenigingsleven. De Clubhelden-actie is opgericht om in iedere regio de leukste, beste, trouwste en meest bijzondere vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

De regiowinnaar van de Clubhelden-verkiezing komt in een groep van vijftien helden uit het hele land. De uiteindelijk verkozen vrijwilliger mag zich tenminste één jaar dé clubheld van Nederland noemen en ontvangt een cheque met 10.000 euro voor de vereniging.

Stemmen

Nog niet gestemd op jouw favoriete vrijwilliger? Dat kan via bd.nl/clubhelden. De winnaar ontvangt 10.000 euro voor zijn of haar club. Stemmen kan tot en met 31 oktober.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement