Volledig scherm
Nico Geurts © BD / Peter van Huijkelom

Nico Geurts (DAW Schaijk) stevent af op winst Clubheld-verkiezing

clubheldNico Geurts, manusje-van-alles bij voetbalclub DAW in Schaijk, stevent af op de winst van de Clubheld-verkiezing. Met 702 stemmen gaat hij ruim aan kop.

Het moet gek lopen wil Geurts er niet met de zege vandoor gaat. Hij heeft bijna driehonderd stemmen voorsprong. Robert van Uden van voetbalclub OSS’20 heeft 411 stemmen. Johan Bijl van Vorstenbossche Boys heeft er 365.

Via de website bd.nl/clubhelden kunt u tot 30 november 12.00 uur uw stem uitbrengen op uw favoriete vrijwilliger. Daarnaast maakt u kans op een reis naar Liverpool met twee tickets voor Liverpool - Chelsea. De winnaar van de Clubhelden-actie ontvangt 10.000 euro voor zijn of haar club

  1. Rosmalense club laat topdamsters uit Oostblok vijf keer per jaar invliegen: ‘Meteen onze beste speelsters’
    PREMIUM
    video

    Rosmalense club laat topdam­sters uit Oostblok vijf keer per jaar invliegen: ‘Meteen onze beste speelsters’

    Wat een Wit-Russische tweeling en een Oekraïense zo’n vijf keer per jaar naar Rosmalen brengt? Dammen! Het drietal, dat tot de wereldtop in het vrouwendammen behoort, speelt met enige regelmatig competitiewedstrijden voor Excelsior, de grootste damclub van Brabant. En ze leven goed van de sport, zeker omdat ze scherp naar de kosten kijken. ,,We zijn echte professionals.”