Volledig scherm
Het gemeentelijke bord waarop partijen kunnen plakken is uit de grond getrokken in Gemonde en in de sloot gegooid. © Foto CDA

Vandalen hebben het gemunt op verkiezingsborden in Gemonde

Gemonde - Vandalen hebben huis gehouden in Gemonde. Op een aantal plekken zijn verkiezingsborden vernield en is het grote gemeentelijke plakbord uit de grond getrokken en in de sloot gegooid. Ook twee grotere canvas-verkiezingsdoeken van het CDA moesten er aan geloven.

,,Twee van onze doeken zijn vernield in Gemonde. De schaar lag er zelfs nog bij. Maar we denken dat de dader pech heeft, want het busje waarmee gereden is naar de plek, staat op camerabeelden. We gaan dan ook aangifte doen van deze vernieling", zo meldt lijsttrekker van het CDA in Sint-Michielsgestel Lianne van de Aa.

Het zit de partijen in Sint-Michielsgestel de laatste tijd niet mee tijdens hun verkiezingscampagne. Eerder konden de acht deelnemende partijen aan de gemeenteraadsverkiezigen al niet gaan 'plakken' op de gemeentelijke borden die her en der in Middelrode, Berlicum, Den Dungen, Gestel en Gemonde staan. De oppervlakte was te glad, zodat de posters niet bleven plakken. Dat moest de gemeente herstellen door de gladde borden wat 'op te ruwen'.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement