Volledig scherm
© @BD

D66 en GroenLinks zwijgen over negeren Bossche Groenen

DEN BOSCH - Zeer teleurstellend en onbegrijpelijk. Die termen gebruikte Paul Kagie van Leefbaar ’s-Hertogenbosch over het hardnekkige zwijgen van D66 en GroenLinks om niet met verkiezingswinnaar De Bossche Groenen aan de onderhandelingen voor een nieuw college van B en W te beginnen.

 ,,Het is vandaag de eerste keer dat we verantwoording af kunnen leggen. Dit is zeer teleurstellend van partijen die transparantie hoog in het vaandel hebben staan’’, aldus Kagie woensdagavond tijdens de gemeenteraad bij de vaststelling van het bestuursakkoord en de installatie van de wethouders. 

De oud-wethouder vindt dat de gemeenteraad recht heeft op de gedachtegang van D66 en GroenLinks en dat dit niet in de wandelgangen ingekleurd moet worden. ,,De VVD had als grootste partij al snel positie gekozen.’’ Wat Kagie ook probeerde, de aangesproken fractievoorzitters van bleven stil.  

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Opgelucht Flik-Flak wil beheer Bossche turntempel zelf blijven doen

  Opgelucht Flik-Flak wil beheer Bossche turntempel zelf blijven doen

  DEN BOSCH - Enorm opgelucht, maar ook erg geschrokken. Algemeen directeur Wendy Vos van stichting Flik-Flak was er maandagavond duidelijk over. ,,Wij zijn blij dat de gemeente de accommodatie overneemt van de Stichting Accommodatie Flik-Flak, maar zijn geschrokken dat de gemeente ook het beheer van de turnhal overneemt. Dat willen we niet’’, hield Vos de Bossche politici voor tijdens de bijeenkomst Informeren en ontmoeten.
 2. Tóch weer gesprek over winterevenement op Parade; na overleg met burgemeester Mickers

  Tóch weer gesprek over wintereve­ne­ment op Parade; na overleg met burgemees­ter Mickers

  DEN BOSCH - De gemeente Den Bosch en ondernemers uit de Bossche binnenstad gaan de komende dagen tóch weer aan tafel met initiatiefnemers die rond de feestdagen een winterevenement op de Parade wilden houden. Nu er nog geen evenement is en Joris’ kerstboom ook niet op de Parade komt te staan, wordt na hevige kritiek uit onder meer de politiek en de horeca halsoverkop gezocht naar een alternatief.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.