Volledig scherm
© @BD

D66 en GroenLinks zwijgen over negeren Bossche Groenen

DEN BOSCH - Zeer teleurstellend en onbegrijpelijk. Die termen gebruikte Paul Kagie van Leefbaar ’s-Hertogenbosch over het hardnekkige zwijgen van D66 en GroenLinks om niet met verkiezingswinnaar De Bossche Groenen aan de onderhandelingen voor een nieuw college van B en W te beginnen.

 ,,Het is vandaag de eerste keer dat we verantwoording af kunnen leggen. Dit is zeer teleurstellend van partijen die transparantie hoog in het vaandel hebben staan’’, aldus Kagie woensdagavond tijdens de gemeenteraad bij de vaststelling van het bestuursakkoord en de installatie van de wethouders. 

De oud-wethouder vindt dat de gemeenteraad recht heeft op de gedachtegang van D66 en GroenLinks en dat dit niet in de wandelgangen ingekleurd moet worden. ,,De VVD had als grootste partij al snel positie gekozen.’’ Wat Kagie ook probeerde, de aangesproken fractievoorzitters van bleven stil.  

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Klok tikt door bij ONE Week Filmproject van Solos

    Klok tikt door bij ONE Week Filmpro­ject van Solos

    DEN BOSCH - Voor het vijfde jaar op rij hebben jonge film- en documentairemakers gestreden om het Paradepaardje, de felbegeerde award voor de winnaar van het ONE Week Filmproject van Solos. Hoewel er nog geen oordeel is geveld, lijken alle inzendingen een hoge kwaliteit te bevatten. Er is echter één probleem: twee van de vijf deelnemende teams hebben de deadline net niet gehaald. De organisatie is nog in beraad over eventueel te nemen maatregelen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.