Volledig scherm
© Marc Bolsius

Politiek Den Bosch stapt de bus in om ideeën te horen

DEN BOSCH – Dat de vijf beoogde partijen voor een nieuwe coalitie in Den Bosch niet alleen met de politiek willen praten, was al duidelijk. En dat ze de boer op willen ook. Maar niet dat vertegenwoordigers van VVD, D66, GroenLinks, CDA en Rosmalens Belang daarvoor onder meer op de bus stappen.

De partijen willen op een vernieuwende manier samenwerken met inwoners, maatschappelijke organisaties en bedrijven. Om te horen welke ideeën er leven. Op zaterdag 12 mei zijn de vertegenwoordigers van 10.00 tot 11.30 uur te vinden in buslijn 8 (richting Noord) en 9 (West). Van 12.00 tot 14.00 uur staan ze bij winkelcentrum De Rompert. En op maandag 14 mei van 8.00 tot 10.00 uur bij het station in Rosmalen.

Welke vragen in ieder geval gesteld gaan worden: Wat houdt u bezig in uw woonplaats?. Wat gaat goed?. Wat kan beter? Hebt u hierover weleens contact met de gemeente? Zo ja: op welke manier?. Zo nee: waarom niet? De gemeente wil meer samenwerken. Wat vindt u van dat idee? Op welke manier wilt u met ons samenwerken?

Digitaal

Mensen die ideeën hebben, maar op zaterdag of maandag niet kunnen, kunnen ook digitaal reageren. Tot en met 18 mei via de site, twitter of facebook van de gemeente Den Bosch. Met de gesprekken willen de partijen het nog te sluiten bestuursakkoord verder aanvullen. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 1 jaar burgemeester Jack Mikkers: Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht
    PREMIUM
    video

    1 jaar burgemees­ter Jack Mikkers: Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht

    DEN BOSCH - Je vijftigste verjaardag vieren en dan ook maar tegelijkertijd de polonaise lopen voor je 25-jarig huwelijk. Alle reden voor een feestje, toch? Burgemeester Jack Mikkers huurde met zijn echtgenote Astrid Baggermans café De Unie af om in beslotenheid een feestje te bouwen. Het is dat er geen biljart staat, anders had special guest John de Bever ongetwijfeld op het groene laken gestaan. Of anders zijn zingende vrouw Astrid wel, of anders Mikkers zelf wel.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.