Volledig scherm
© Sandra Peerenboom

Veteraan Rotman (VVD) en Smeets (Rosmalens Belang) terug in de raad Den Bosch

DEN BOSCH - Na de installatie woensdagavond van de vijf (nieuwe) wethouders in Den Bosch keren André Rotman (VVD) en Guido Smeets (Rosmalens Belang) terug in de gemeenteraad. Voor D66 komt Geert Verbruggen in de raad, voor het CDA Freek van Genugten en voor GroenLinks René Vonk. 

Rotman behoort tot de veteranen in de raad, de Empelaar begint aan zijn vijfde periode. De VVD'er begon in 1998 als raadslid voor de liberalen, zat in 2010 en 2011 in de raad namens TON en keerde daarna terug bij de VVD. Smeets zat de afgelopen periode in de raad, maar viel na de verkiezingen in maart buiten de boot. Hij was de afgelopen maanden voorzitter a.i. van Rosmalens Belang. Die functie wordt overgenomen door oud-raadslid Annemiek van Gerven. 

Wethouders

In de raadsvergadering van woensdagavond worden de volgende wethouders geïnstalleerd:  Jan Hoskam (VVD), Mike van der Geld (D66), Ufuk Kâhya (GroenLinks),  Huib van Olden (CDA) en Roy Geers (Rosmalens Belang).

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Klok tikt door bij ONE Week Filmproject van Solos

    Klok tikt door bij ONE Week Filmpro­ject van Solos

    DEN BOSCH - Voor het vijfde jaar op rij hebben jonge film- en documentairemakers gestreden om het Paradepaardje, de felbegeerde award voor de winnaar van het ONE Week Filmproject van Solos. Hoewel er nog geen oordeel is geveld, lijken alle inzendingen een hoge kwaliteit te bevatten. Er is echter één probleem: twee van de vijf deelnemende teams hebben de deadline net niet gehaald. De organisatie is nog in beraad over eventueel te nemen maatregelen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.