Staat de Utrechtse burgemeester Jan van Zanen, hier bij de finish van de Vuelta in Madrid, deze zomer net zo enthousiast langs het parcours? Binnenkort weten we meer.
Volledig scherm
PREMIUM
Staat de Utrechtse burgemeester Jan van Zanen, hier bij de finish van de Vuelta in Madrid, deze zomer net zo enthousiast langs het parcours? Binnenkort weten we meer. © AD

Haalt corona ook een streep door de Vuelta in Brabant? Uitstel zou best eens afstel kunnen betekenen

Gaat de Vuelta in Brabant deze zomer nog door, of gooit corona roet in het eten? Niemand weet zeker of de Spaanse wielerronde in augustus naar Utrecht en onze provincie komt, maar alle opties liggen open. Al ligt een simpel uitstel niet meteen voor de hand. 

Door vrijwel alle grote sportevenementen is al een streep gehaald. Waarom nog niet door de Vuelta? 
Omdat de start van de Ronde van Spanje, in tegenstelling tot bijvoorbeeld het EK voetbal en de Olympische Spelen, pas op 14 augustus op de agenda staat. Er is dus nog wat tijd en daar klampt de organisatie zich aan vast.

  1. Thuiswerken én lesgeven? Hahaha! ‘Ik ga dit dus echt niet doen, hè. En jij legt het ook helemaal niet goed uit!’
    PREMIUM

    Thuiswer­ken én lesgeven? Hahaha! ‘Ik ga dit dus echt niet doen, hè. En jij legt het ook helemaal niet goed uit!’

    VLIJMEN - Een baan, drie jonge kinderen, een hond, het huishouden én een man die gewoon naar het werk moet. Of wij ouders dan ook nog even willen zorgen of die kinderen geen leerachterstand krijgen in tijden van corona? Verslaggeefster Linda Akkermans doet haar best. ,,Maar ‘s avonds wil ik geen versjes uit mijn hoofd leren. Dan moet ik mijn werkuren inhalen. En daarna wil ik wijn.”