Dorette Carton schreef een brandbrief aan premier Rutte over de maatregelen tegen het nieuwe coronavirus, die volgens haar tekortschieten.
Volledig scherm
PREMIUM
Dorette Carton schreef een brandbrief aan premier Rutte over de maatregelen tegen het nieuwe coronavirus, die volgens haar tekortschieten. © Dorette Carton

Dorette (43) uit Gemert schrijft brandbrief aan Rutte: ‘Hier worden elke dag meer mensen ziek’

GEMERT - Dorette Carton (43) uit Gemert, zelf hoogstwaarschijnlijk besmet met het nieuwe coronavirus, vraagt zich of premier Mark Rutte wel in de gaten heeft hoe diep het virus zich in Brabant heeft genesteld. Ze heeft hem vanuit haar ziekbed een brandbrief gestuurd.  

  1. Nieuwsoverzicht | Man slaat portier omdat er geen plek is op terras - 5 maanden cel voor doorrijder
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Man slaat portier omdat er geen plek is op terras - 5 maanden cel voor doorrijder

    De jongen die met 130 kilometer per uur een vrouw van haar fiets reed en haar voor dood achter liet heeft vijf maanden cel gekregen. Desondanks gaat hij in hoger beroep en hoopt hij woensdag zelfs die paar maanden weg te poetsen. Een man in Tilburg is het er niet mee eens dat er geen plek was op het terras. Toen de portier dit vertelde, sloeg hij hem recht in het gezicht. Verder is het gemeentehuis in Raamsdonksveer zaterdagnacht volgeplakt met protestkreten tegen de coronamaatregelen. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van zondag.