De Tilburgse introductieweek wordt normaal traditiegetrouw afgesloten met een cantus (zingen en drinken). Dat zit er dit jaar niet in.
Volledig scherm
PREMIUM
De Tilburgse introductieweek wordt normaal traditiegetrouw afgesloten met een cantus (zingen en drinken). Dat zit er dit jaar niet in. © Pix4Profs/ Ramon Mangold

Introductieweek in 2020: geen massaal gefeest, maar work-out en ontbijt voor de webcam

DEN BOSCH/TILBURG - Oók geen introductieweek? Nieuwe studenten vreesden ervoor nadat hen al zó veel leuks door de neus was geboord. Er blijft nog wel iets over, maar ‘alles gaat anders zijn’. Organiserende verenigingen smachten naar duidelijkheid. 

 1. Nieuwsoverzicht | Forse straf voor feestcafé dat coronaregels overtrad - Bierbezorging gaat ‘s avonds wél door
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Forse straf voor feestcafé dat coronare­gels overtrad - Bierbezor­ging gaat ‘s avonds wél door

  Een halfjaar lang verplicht twee uur eerder dicht dan de cafés in de buurt. Dat is de straf die de burgemeester van Roosendaal geeft aan feestcafé Bij Moeders, dat afgelopen woensdag de coronaregels flink aan de laars lapte met een groot feest. Ook bierkoeriers in Brabant lijken het niet allemaal even netjes op te hebben met de regels. Zo gaat The After door met bezorgen, ook na 20.00 uur ‘s avonds. En het was de dag waarop veel Albert Heijns nog altijd kampten met lege schappen, na de brand in een distributiecentrum in Tilburg, afgelopen woensdag.
 2. Tips voor en door brildragers: zo voorkom je dat je glazen beslaan bij het dragen van een mondkapje

  Tips voor en door brildra­gers: zo voorkom je dat je glazen beslaan bij het dragen van een mondkapje

  Nu mondkapjes dringend worden geadviseerd in openbare ruimtes, merken brildragers dat zo’n masker niet bevorderlijk werkt voor hun zicht. Glazen willen met een mondkapje op namelijk nog wel eens beslaan. Deze oplossing van twee artsen zorgde voor een lawine aan reacties op Facebook van mensen die andere foefjes weten voor dit probleem. Dit zijn de beste tips voor en door brildragers.