Volledig scherm
© ANP

Rijlessen voorlopig verboden vanwege maatregelen tegen coronavirus

Rijlessen zijn tenminste tot en met 6 april verboden. Dat heeft het CBR bekendgemaakt.

Vanwege de op maandag afgekondigde aanvullende maatregelen tegen het coronavirus zijn contactberoepen  verboden, zolang er geen meer dan anderhalve afstand tot de klant kan worden gehouden. Dat geldt dus ook voor rij-instructeurs.

Wie toch aan het werk gaat, kan een boete verwachten. De maatregel duurt voorlopig tot en met 6 april. Alle rijexamens, rijtesten en cursussen waren al geannuleerd tot en met die datum.

  1. Heftige uitzending Danny op Straat over politie bij gezinsdrama Etten-Leur: ‘Ik ga u een heel vervelend bericht brengen’

    Heftige uitzending Danny op Straat over politie bij gezinsdra­ma Et­ten-Leur: ‘Ik ga u een heel vervelend bericht brengen’

    ETTEN-LEUR - De NTR heeft donderdagavond heftige beelden laten zien van het politiewerk rondom de gezinsmoord in Etten-Leur, afgelopen zaterdag. Daarbij kwamen twee kinderen, hun moeder en oma om het leven. In het programma Danny op Straat op NPO2 is te zien hoe agenten voor het eerst het huis binnengaan en hoe zij bleek weer naar buiten komen. ,,Het gaat om een gezin met hele jonge kinderen, dat doet iets met je”, zegt een agent.