Een Kruidvat-klant in Kerkdriel pakt een mandje. Verplicht sinds de aanscherping van de corona-maatregelen. Zo kan de winkel zien hoeveel mensen er binnen zijn. Alle mandjes op betekent wachten.
Volledig scherm
PREMIUM
Een Kruidvat-klant in Kerkdriel pakt een mandje. Verplicht sinds de aanscherping van de corona-maatregelen. Zo kan de winkel zien hoeveel mensen er binnen zijn. Alle mandjes op betekent wachten. © Roel van der Aa

Snel en strak door het Kruidvat oké, maar die anderhalve meter afstand blijft heel lastig

KERKDRIEL/BOXTEL - Het is niet niks wat er sinds dinsdag op je afkomt als je voor het Kruidvat in Kerkdriel staat. Bij herhaling A4'tjes met ‘Veiligheid boven alles’, ‘Safety First’ en een flink aantal voorschriften. In Sint-Michielsgestel en Boxtel precies zo.

Winkel zoveel mogelijk alleen, winkel vlot en koop alleen wat je nodig hebt.  Dat is allemaal nog wel te doen. Net als dat verplichte mandje, waarvan het handvat of hengsel na ieder gebruik door een  Kruidvat-medewerker wordt schoongemaakt. 

  1. Burgemeesters Bommelerwaard: huisvesters, let op gezondheid van arbeidsmigranten

    Burgemees­ters Bommeler­waard: huisves­ters, let op gezondheid van arbeidsmi­gran­ten

    ZALTBOMMEL/KERKDRIEL - Huisvesters van arbeidsmigranten moeten hun verantwoordelijkheid nemen waar het gaat om de coronamaatregelen. En de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel hameren er bij de huisvesters op dat ze daarbij meer kunnen doen dan de gemiddelde inwoner van de Bommelerwaard, schrijven de burgemeesters in een dringende brief aan degenen die het onderdak regelen voor de arbeidskrachten uit Oost-Europa.