Het reguliere cv-onderhoud van installatiebedrijf Kemkens is al verplaatst naar april en mei, en de monteurs verhelpen nu alleen spoedmeldingen: lekkages, storingen of vervangen kapotte apparaten.
Volledig scherm
PREMIUM
Het reguliere cv-onderhoud van installatiebedrijf Kemkens is al verplaatst naar april en mei, en de monteurs verhelpen nu alleen spoedmeldingen: lekkages, storingen of vervangen kapotte apparaten. © Elize Bloks Eyequote fotografie

Cruciaal personeel werkt zo veel mogelijk alleen: ‘Handig? Nee! Nodig? Ja!’

TILBURG/OSS/DEN BOSCH - De nieuwe watermeter komt later wel. En die duurzame CV-ketel leveren ze pas als de kou uit de lucht is. Bedrijven zetten nu alles op alles om hun cruciale personeel aan het werk te hebben én houden. 

  1. RIVM roept Brabanders op: ‘Stook beter even geen hout’

    RIVM roept Brabanders op: ‘Stook beter even geen hout’

    ANP - Inwoners van de zuidelijke helft van Nederland kunnen beter even geen hout stoken, zegt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Doordat er weinig wind staat en de onderste luchtlaag relatief dun is, blijft de rook hangen. Vooral ouderen, kinderen en mensen met luchtwegaandoeningen of hart- en vaatziekten kunnen daar last van hebben. ,,Zij krijgen meer en eerder klachten bij het inademen van rook”, aldus het RIVM.