Roberto Mosselveld was één van de bewoners, die melding maakten van een irritant, doordringend geluid.
Volledig scherm
PREMIUM
Roberto Mosselveld was één van de bewoners, die melding maakten van een irritant, doordringend geluid. © jan zandee/fotoburo Bolsius

Hét mysterieuze geluid in Waalwijk was er echt, maar is nu weg: ‘Pieptoon blijft raadsel’

WAALWIJK - Het mysterieuze, doordringende geluid in een deel van Waalwijk is verdwenen. De oorzaak van de pieptoon zal waarschijnlijk een raadsel blijven. Uit eerdere metingen is gebleken dat het geluid er wel degelijk was. Omdat het nu niet meer te horen is, zet de gemeente een streep onder de zaak.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.