Alexander Bruring van de Stadshaven Brouwerij, Paul Sharo van Man Met Bril Koffie en opa Hubertus Cornelis proosten op het nieuwe biertje.
Volledig scherm
PREMIUM
Alexander Bruring van de Stadshaven Brouwerij, Paul Sharo van Man Met Bril Koffie en opa Hubertus Cornelis proosten op het nieuwe biertje. © AD

Opa Huub krijgt eigen bier met zíjn gezicht op het etiket: ‘Ik ben overdonderd’

‘Opa Huub’ kreeg donderdag het eerste bierflesje met zijn gezicht op het etiket in zijn handen gedrukt. ,,Ik ben overdonderd”, zegt hij ,,Ik moet er nog steeds van bijkomen.” Hij mocht het alvast proeven op het terras van het oudste café van Rotterdam, Melief Bender. Vanaf vandaag is het te bestellen in verschillende Rotterdamse horecagelegenheden.

  1. Deze caloriebommen zijn zo populair dat mensen ervoor in de file staan, maar de drive-thru gaat dicht
    PREMIUM
    Koken & eten

    Deze caloriebom­men zijn zo populair dat mensen ervoor in de file staan, maar de dri­ve-thru gaat dicht

    De drive-thru van het Hollywood Café, die files veroorzaakte rond de Kuip, gaat dicht nu de coronamaatregelen voor de horeca zijn versoepeld. Een teleurstellend besluit voor de liefhebbers van wafels en donuts. ,,De combinatie van het restaurant, het terras en de drive-thru is keukentechnisch niet meer mogelijk op deze locatie”, aldus Peter van Leeuwen, eigenaar van het Rotterdamse fastfoodrestaurant.