Belangstellenden leggen in Den Bosch bloemen op de plek waar een 34-jarige vrouw om het leven is gekomen door een steekpartij. De politie heeft hiervoor een 31-jarige verdachte aangehouden. De vrouw had een 1-jarig kindje bij zich. Dat bleef ongedeerd en is opgevangen.
Volledig scherm
PREMIUM
Belangstellenden leggen in Den Bosch bloemen op de plek waar een 34-jarige vrouw om het leven is gekomen door een steekpartij. De politie heeft hiervoor een 31-jarige verdachte aangehouden. De vrouw had een 1-jarig kindje bij zich. Dat bleef ongedeerd en is opgevangen. © ANP

Verbijstering bij basisschool dat oud-leerkracht Jeffrey zijn ex Clarinda doodstak: ‘Iedereen is geschrokken’

Dit had niemand verwacht, de ouders niet en de leerkrachten van de basisschool De Beurthonk in Odijk ook niet. Hoewel Jeffrey al kort na zijn aanstelling de school verliet, is iedereen die hem kent verbijsterd. De man uit Nieuwegein bracht vorige week zijn ex-partner met een aantal messteken in Den Bosch om het leven.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.