Arcade maakte Wouter Hardy nog vanuit een studio in Rotterdam. Nu is de geboren Boxtelaar terug in Brabant. Voortaan maakt hij zijn muziek in Den Bosch.
Volledig scherm
PREMIUM
Arcade maakte Wouter Hardy nog vanuit een studio in Rotterdam. Nu is de geboren Boxtelaar terug in Brabant. Voortaan maakt hij zijn muziek in Den Bosch. © Roel van der Aa

Wouter Hardy produceert na Arcade wéér Songfestivalfavoriet: ‘Ik dacht dat ik dit nooit meer ging doen’

VideoOpnieuw heeft muziekproducer en componist Wouter Hardy (30) een Songfestival-favoriet afgeleverd. Na winst met Duncan Laurence’ Arcade staat ook zijn nummer voor de Zwitsers in de top drie bij de bookmakers. Een gesprek in zijn Bossche muziekstudio over meningen, waardering, twijfels en natúúrlijk dat liedjesfestijn - waar hij helemaal niet zo van houdt.  

  1. Nieuwsoverzicht | Nederland weer meer van het slot - Een meter water in de kelders van cafés op Stratumseind
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Nederland weer meer van het slot - Een meter water in de kelders van cafés op Stratum­seind

    Naar de bioscoop en een musea bezoeken: het is sinds zaterdag 5 juni weer mogelijk. Het noodweer van vrijdagavond gooide wel roet in het eten. Het water liep bij cafés op Stratumseind in Eindhoven via de straat zo de kelders onder de cafés in. Vier mannen zijn aangehouden omdat ze vermoedelijk betrokken zijn bij de brandstichting bij een woning in Tiel. De politie onderzoekt een mogelijk verband met de beschietingen en afpersingen rondom fruithandel De Groot. Verder schreeuwt de horeca om meer personeel en zijn de songfestivaljurken te bewonderen in Tilburg. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag.