Volledig scherm
Carnaval Festival in de Efteling. © Dolph Cantrijn

Carnaval Festival en De Oude Tufferbaan in Efteling tijdelijk gesloten in verband met grote opknapbeurt

KAATSHEUVEL - De attracties Carnaval Festival en De Oude Tufferbaan krijgen een grote opknapbeurt. Er worden volgens de persvoorlichter van de Efteling, Mariëtte Siezenga, ‘meerdere zaken’ aangepakt. Welke dat precies zijn, is voorlopig onbekend.

De Oude Tufferbaan sluit van 18 februari tot en met 19 april, Carnaval Festival gaat van 4 maart tot en met 31 mei dicht. “Het wordt later pas inzichtelijk welke zaken we precies aan gaan paken. Daar valt op dit moment nog niets over te zeggen", weet Siezenga. Dergelijke onderhoudsbeurten worden regelmatig gehouden.

Eerder dit jaar werd Raveleijn tijdelijk op slot gegooid in verband met een opknapbeurt. 5 april gaan de deuren van de parkshow weer open.

  1. 1.008 bestuurders gecontroleerd bij alcoholcontrole in Gilze en Kaatsheuvel, negen lopen tegen de lamp

    1.008 bestuur­ders gecontro­leerd bij alcoholcon­tro­le in Gilze en Kaatsheu­vel, negen lopen tegen de lamp

    GILZE/KAATSHEUVEL/OOSTEIND - Studenten van politieteam Langstraat hebben vrijdag een grote alcohol- en drugscontrole gehouden op drie locaties in het gebied. In totaal werden 1.008 automobilisten aan de kant gezet. Vijf van hen werden betrapt op het rijden onder invloed van drank of drugs. Eén chauffeur beging een groot aantal overtredingen en moest zijn rijbewijs inleveren. Daarnaast werden nog drie bekeuringen uitgedeeld voor andere vergrijpen.

Tilburg e.o.