De Efteling opent de poorten zaterdag voor maximaal 8.000 bezoekers. Bezoekers mogen alleen naar binnen als ze een negatieve coronatest kunnen laten zien.
Volledig scherm
PREMIUM
De Efteling opent de poorten zaterdag voor maximaal 8.000 bezoekers. Bezoekers mogen alleen naar binnen als ze een negatieve coronatest kunnen laten zien. © ANP

Geen stormloop op kaarten voor testdag Efteling

KAATSHEUVEL - Abonnementhouders van de Efteling staan niet bepaald in de rij voor de Fieldlab-testdag aanstaande zaterdag. Sinds maandag kunnen abonnementhouders en gasten die in een hotel of vakantiehuisje verblijven, gratis kaarten reserveren, maar een verwachte stormloop bleef uit. 

 1. Verhuizing voor Waalwijkse zeekadetten komt eraan: ‘Nog paar problemen te tackelen’
  PREMIUM

  Verhuizing voor Waalwijkse zeekadet­ten komt eraan: ‘Nog paar problemen te tackelen’

  Maandenlang zaten ze aan wal. En dat is eigenlijk geen plek voor een Zeekadet. Die wil op een schip op het water zijn. Maar na lang wachten voeren de kadetten weer een keer uit. Vanaf het water aan de Zomerdijk vertrokken ze. Hoe lang de ligplaats naar nog hun thuis is? Niemand die het weet, want een verhuizing van het Zeekadettenkorps staat op stapel met de komst van een nieuwe insteekhaven in Waalwijk. Maar waar naartoe?
 1. Op Boerderijsafari in Brabant: 'Even uitstappen voor een selfie met de koeien'
  Play

  Op Boerder­ijsa­fa­ri in Brabant: 'Even uitstappen voor een selfie met de koeien'

 2. Gewonde bij schietpartij in Waalwijk, man aangehouden
  Play

  Gewonde bij schietpar­tij in Waalwijk, man aangehou­den