Volledig scherm
PREMIUM
Vanaf juli 2019 hoeft het autoverkeer op de kruising van de Europalaan met de Horst niet meer te wachten voor overstekende voetgangers en fietsers. Die kunnen dan gebruik maken van de nieuwe fietstunnel onder de weg. © Beeld Werkt

Gemeente: maar drie files naar Efteling op Europalaan tijdens zomervakantie

KAATSHEUVEL - Verkeer naar en van de Efteling heeft afgelopen zes weken weinig oponthoud gehad. Slechts drie keer was er in de zomervakantie sprake van een serieuze file op de Europalaan in Kaatsheuvel. 

Dat zegt een woordvoerster van de gemeente Loon op Zand. ,,Op drie ochtenden in augustus stond het verkeer vast. De vertraging liep dan op tot een uur of langer."

  1. 1.008 bestuurders gecontroleerd bij alcoholcontrole in Gilze en Kaatsheuvel, negen lopen tegen de lamp

    1.008 bestuur­ders gecontro­leerd bij alcoholcon­tro­le in Gilze en Kaatsheu­vel, negen lopen tegen de lamp

    GILZE/KAATSHEUVEL/OOSTEIND - Studenten van politieteam Langstraat hebben vrijdag een grote alcohol- en drugscontrole gehouden op drie locaties in het gebied. In totaal werden 1.008 automobilisten aan de kant gezet. Vijf van hen werden betrapt op het rijden onder invloed van drank of drugs. Eén chauffeur beging een groot aantal overtredingen en moest zijn rijbewijs inleveren. Daarnaast werden nog drie bekeuringen uitgedeeld voor andere vergrijpen.

Tilburg e.o.