Volledig scherm
De nieuwe vestiging van La Place in de Efteling is geopend. © Efteling

Roodkapje opent restaurant La Place in de Efteling

KAATSHEUVEL - Bezoekers van de Efteling kunnen voortaan ook een hapje eten bij La Place. De nieuwe vestiging werd donderdagmorgen feestelijk geopend door Roodkapje. 

Het restaurant van de bekende keten zit in De Vrolijke Noot aan het Dwarrelplein, vlakbij de ingang van het attractiepark. 

Kindersmulmenu's

La Place verkoopt er speciale 'smulmenu's' voor kinderen en er is een grote speelhoek ingericht. Het nieuwe horecapunt biedt, binnen en buiten, plaats aan ruim 200 gasten. 

Eind vorige maand werd het nieuwe concept al gepresenteerd in Rotterdam. In dertien vestigingen van La Place door het hele land zijn de nieuwe kinderhoeken van de Efteling te vinden.  

Op vaste basis

Het is voor het eerst dat een externe partij een van de horecalocaties binnen de Efteling op vaste basis gaat exploiteren. In de zomer van 2014 stond er al eens een pop-up store van La Place met verse sappen, smoothies en fruit op de Speelweide. 

  1. 1.008 bestuurders gecontroleerd bij alcoholcontrole in Gilze en Kaatsheuvel, negen lopen tegen de lamp

    1.008 bestuur­ders gecontro­leerd bij alcoholcon­tro­le in Gilze en Kaatsheu­vel, negen lopen tegen de lamp

    GILZE/KAATSHEUVEL/OOSTEIND - Studenten van politieteam Langstraat hebben vrijdag een grote alcohol- en drugscontrole gehouden op drie locaties in het gebied. In totaal werden 1.008 automobilisten aan de kant gezet. Vijf van hen werden betrapt op het rijden onder invloed van drank of drugs. Eén chauffeur beging een groot aantal overtredingen en moest zijn rijbewijs inleveren. Daarnaast werden nog drie bekeuringen uitgedeeld voor andere vergrijpen.

Tilburg e.o.