Volledig scherm
De nieuwe vestiging van La Place in de Efteling is geopend. © Efteling

Roodkapje opent restaurant La Place in de Efteling

KAATSHEUVEL - Bezoekers van de Efteling kunnen voortaan ook een hapje eten bij La Place. De nieuwe vestiging werd donderdagmorgen feestelijk geopend door Roodkapje. 

Het restaurant van de bekende keten zit in De Vrolijke Noot aan het Dwarrelplein, vlakbij de ingang van het attractiepark. 

Kindersmulmenu's

La Place verkoopt er speciale 'smulmenu's' voor kinderen en er is een grote speelhoek ingericht. Het nieuwe horecapunt biedt, binnen en buiten, plaats aan ruim 200 gasten. 

Eind vorige maand werd het nieuwe concept al gepresenteerd in Rotterdam. In dertien vestigingen van La Place door het hele land zijn de nieuwe kinderhoeken van de Efteling te vinden.  

Op vaste basis

Het is voor het eerst dat een externe partij een van de horecalocaties binnen de Efteling op vaste basis gaat exploiteren. In de zomer van 2014 stond er al eens een pop-up store van La Place met verse sappen, smoothies en fruit op de Speelweide. 

  1. Vechtersbaas (38) doet aangifte tegen Efteling-medewerker na ruzie over parkeerkaart: 'Hij begon met schoppen’

    Vechters­baas (38) doet aangifte tegen Efteling-medewerker na ruzie over parkeer­kaart: 'Hij begon met schoppen’

    KAATSHEUVEL/TILBURG - De 38-jarige man uit Tilburg die dinsdag werd aangehouden na een vechtpartij bij de Efteling, gaat aangifte doen tegen een medewerker van het pretpark. Dat laat zijn advocaat Geoffrey Woodrow weten aan het Brabants Dagblad. Volgens zijn cliënt is niet hij, maar de medewerker met het geweld begonnen. De Efteling en de politie willen zolang het onderzoek loopt niet reageren.

Tilburg e.o.