Volledig scherm
PREMIUM
Het kruispunt Horst en de Europalaan richting Efteling zijn opnieuw geasfalteerd en voorzien van wegmarkeringen. © Nico Snels/BD

Wisselstroken op Europalaan richting Efteling pas eind dit jaar open

KAATSHEUVEL - Pas eind dit jaar kunnen de wisselstroken op de Europalaan richting Efteling in gebruik worden genomen. Tot die tijd, dus ook het komende vakantieseizoen, moet het autoverkeer gewoon over twee rijbanen in beide richtingen. 

Met het systeem van de wisselstroken komen er ’s morgens drie rijstroken vanaf de Midden-Brabantweg (N261) naar de Efteling beschikbaar en aan het einde van de dag andersom. Zo kan het verkeer sneller worden afgewikkeld en moeten de files in en rond Kaatsheuvel op hele drukke dagen verleden tijd zijn. 

  1. Vechtersbaas (38) doet aangifte tegen Efteling-medewerker na ruzie over parkeerkaart: 'Hij begon met schoppen’

    Vechters­baas (38) doet aangifte tegen Efteling-medewerker na ruzie over parkeer­kaart: 'Hij begon met schoppen’

    KAATSHEUVEL/TILBURG - De 38-jarige man uit Tilburg die dinsdag werd aangehouden na een vechtpartij bij de Efteling, gaat aangifte doen tegen een medewerker van het pretpark. Dat laat zijn advocaat Geoffrey Woodrow weten aan het Brabants Dagblad. Volgens zijn cliënt is niet hij, maar de medewerker met het geweld begonnen. De Efteling en de politie willen zolang het onderzoek loopt niet reageren.

Tilburg e.o.