FC Den Bosch  onder 15 in het seizoen 2004-2005. Met aanvoerdersband 4e van links Patrick van Aanholt. Onderste rij 2e rechts naast de keeper sportverslaggever Guus Peters. Spelers die profvoetbal hebben gehaald: Bovenste rij eerste links William van Overbeek (trainer), vijfde links Diego Karg. Onderste rij: eerste van links Tom van Weert, tweede van links Joep van Geelkerken, derde van links Danny Verbeek, zevende van links Mike Scholten.
Volledig scherm
PREMIUM
FC Den Bosch onder 15 in het seizoen 2004-2005. Met aanvoerdersband 4e van links Patrick van Aanholt. Onderste rij 2e rechts naast de keeper sportverslaggever Guus Peters. Spelers die profvoetbal hebben gehaald: Bovenste rij eerste links William van Overbeek (trainer), vijfde links Diego Karg. Onderste rij: eerste van links Tom van Weert, tweede van links Joep van Geelkerken, derde van links Danny Verbeek, zevende van links Mike Scholten. © Fried Rutten

De Bossche jaren van Oranje-back Van Aanholt: ‘Patrick was onze beste verdediger, middenvelder en aanvaller ineen’

Patrick van Aanholt begon zondag aan het EK als basisspeler van Oranje. Maar ooit was hij een talent in de jeugd van FC Den Bosch. Dat brengt mooie herinneringen terug bij sportjournalist Guus Peters, een van zijn teamgenoten destijds. Over het voetbaltalent van de Bosschenaar en die ene teamfoto waarop een linkerarm met aanvoerdersband net wat te opvallend werd geshowd.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”