Tom van Weert (links) in duel met Ajacied Victor Jensen tijdens een vriendschappelijke wedstrijd tussen Aalborg en Ajax.
Volledig scherm
Tom van Weert (links) in duel met Ajacied Victor Jensen tijdens een vriendschappelijke wedstrijd tussen Aalborg en Ajax. © Lars Smook/ANP

Gestelse spits Tom van Weert van Denemarken naar Griekenland

Tom van Weert, afkomstig uit Sint-Michielsgestel, verruilt het Deense Aalborg BK voor een Grieks avontuur. Hij gaat aan de slag bij NFS Volos, dat op het hoogste niveau uitkomt.

 1. Deense werkgever Tom van Weert moet betalen voor samenscholende fans tijdens bekerfinale

  Deense werkgever Tom van Weert moet betalen voor samenscho­len­de fans tijdens bekerfina­le

  Aalborg BK moet een boete betalen omdat de supporters op de tribune zich tijdens de verloren bekerfinale tegen SønderjyskE niet aan de coronamaatregelen hielden. Fans van de Deense voetbalclub staken niet alleen vuurwerk af, maar ze stonden ook te dicht bij elkaar op de tribune en ze negeerden de waarschuwingen van de omroeper in het stadion. De boete bedraagt 40.000 Deense kronen, omgerekend ruim 5300 euro.
 2. ‘Naar Brabant komen lijkt me geen goed idee nu’
  PREMIUM

  ‘Naar Brabant komen lijkt me geen goed idee nu’

  Tom van Weert stond zowaar op het trainingsveld afgelopen woensdag bij zijn Deense club Aalborg BK. ,,Maar geen gekke dingen, hoor. We trainden individueel een fysiektrainer erbij. Dat vond ik wel prettig, want elke dag helemaal in je eentje oefeningen doen, daar word ik niet blij van. Dan heb ik eerder de neiging om bij achttien van de twintig bewegingen te stoppen dan wanneer er iemand mee kijkt”, aldus de uit Sint-Michielsgestel afkomstige spits, die eerder voor FC Den Bosch, Excelsior en FC Groningen voetbalde.