Marc Höcher gaat aan de slag bij FC Den Bosch.
Volledig scherm
Marc Höcher gaat aan de slag bij FC Den Bosch. © Ton van de Meulenhof

Marc Höcher verruilt UNA komend seizoen voor FC Den Bosch

Na twee seizoenen UNA JO19-1 - uitkomend in de tweede divisie - onder zijn hoede te hebben gehad, vertrekt Marc Höcher komend seizoen naar FC Den Bosch. 

De 35-jarige in Helmond woonachtige trainer verzorgde dit seizoen bij de Zeelsternaren ook de techniektrainingen voor de eerste teams van JO8 tot en met JO13. Tevens was hij actief als assistent-trainer van eerst Jeroen van Bezouwen, later Ger Demin en nu Harrie Gommans. Bij FC Den Bosch gaat de voormalige middenvelder aan de slag als hoofdtrainer van het JO15-team.

Höcher was als betaald voetballer actief bij onder meer Heracles, Willem II, Roda JC, ADO Den Haag, Rot Weiss Erfurt en Helmond Sport. Höcher was biij UNA als speler ook anderhalf seizoen actief.

  1. ‘Naar Brabant komen lijkt me geen goed idee nu’
    PREMIUM

    ‘Naar Brabant komen lijkt me geen goed idee nu’

    Tom van Weert stond zowaar op het trainingsveld afgelopen woensdag bij zijn Deense club Aalborg BK. ,,Maar geen gekke dingen, hoor. We trainden individueel een fysiektrainer erbij. Dat vond ik wel prettig, want elke dag helemaal in je eentje oefeningen doen, daar word ik niet blij van. Dan heb ik eerder de neiging om bij achttien van de twintig bewegingen te stoppen dan wanneer er iemand mee kijkt”, aldus de uit Sint-Michielsgestel afkomstige spits, die eerder voor FC Den Bosch, Excelsior en FC Groningen voetbalde.