Volledig scherm
Christel van Neerven is voor de tweede keer als raadslid geïnstalleerd. © Kim Spanjers

Stuivertje wisselen voor Christel van Neerven en Mark van Oosterwijk (PAG)

GOIRLE - Het kersverse raadslid Christel van Neerven van Pro Actief Goirle (PAG) is de nieuwe fractievoorzitter van haar partij. Ze neemt het stokje over van Mark van Oisterwijk die deze positie twaalf jaar heeft bekleed. 

Van Neerven is vorige week opnieuw geïnstalleerd als raadslid. Ze nam tijdens de vorige bestuursperiode de plek in van de in maart overleden Mark van den Hout. Nu Marijo Immink is doorgeschoven naar een wethouderspost, kon Van Neerven weer terug in de gemeenteraad. 

Van Oosterwijk wil zich meer gaan bezig houden met het inrichten van het democratisch proces, ofwel de Goolse democratie. ,,Als fractievoorzitter ben je misschien wat minder 'politiek verdacht'. Verder wordt het na twaalf jaar misschien tijd voor iets anders en Christel kan het goed."

Volledig scherm
Mark van Oosterwijk. © PAG

De fractie bestaat verder uit Henk Gabriëls en dus Mark van Oosterwijk.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Nieuw ophaalsysteem in Goirle in de maak: op naar drie containers en beter scheiden
    PREMIUM

    Nieuw ophaalsys­teem in Goirle in de maak: op naar drie containers en beter scheiden

    GOIRLE - Volgend jaar krijgen alle huishoudens in Goirle en Riel andere afvalcontainers. Als de gemeenteraad tenminste instemt met een nieuw systeem voor het inzamelen van afval. In totaal krijgt een huishouden drie containers: een duocontainer voor papier en zogenoemd PMD (plastic en aanverwanten), een restafval- en een GFT-container. Voor de harmonie in Riel heeft het nieuwe systeem grote gevolgen. Daar betekent het ophalen van oud papier nu nog een bron van inkomsten.

Tilburg e.o.